подбор персонала

Что будет с ценами на такси в Киеве перед Евро-2012

Что будет с ценами на такси в Киеве перед Евро-2012Что будет с ценами на такси в Киеве перед Евро-2012 (FINANCE.UA)
В рамках подготовки к Евро-2012 чиновники решили навести порядок на рынке такси в Киеве и заодно перекроить данный сегмент перевозок в свою пользу.

Маршрутное такси без тормозов сбило насмерть пешеходаМаршрутное такси без тормозов сбило насмерть пешехода (Биржевой лидер)
Оказывается, позавчера вечером произошло ДТП на перекрестке между улицами Телиги и Дорогожицкая. Маршрутное такси под номером 27 совершило наезд на пешехода ...

Маршрутное такси протаранило грузовик в НиколаевеМаршрутное такси протаранило грузовик в Николаеве (Биржевой лидер)
При столкновении правая дверь маршрутного такси, а также его двигатель оказались сильно помяты и буквально втиснулись в салон.

Що буде з цінами на таксі в Києві перед Євро-2012Що буде з цінами на таксі в Києві перед Євро-2012 (Finance.ua)
В рамках підготовки до Євро-2012 чиновники вирішили навести порядок на ринку таксі в Києві і заодно перекроїти даний сегмент перевезень на свою користь.

Таксі – із «тіні»Таксі – із «тіні» (Радіо Свобода)
Тобто, для кожного міста будуть встановлювати стандартні тарифи на таксі органи місцевої влади, спільно з представниками громадських об'єднань.

Експерти: легальний ринок таксі практично зникЕксперти: легальний ринок таксі практично зник (УНIАН)
Основною метою даної асоціації, за словами її організаторів, є формування в Україні цивілізованого і прозорого ринку таксі. Членами асоціації можуть стати ...

У Володимирі на аукціон виставлять «Жигулі» та місце для таксіУ Володимирі на аукціон виставлять «Жигулі» та місце для таксі (ВолиньPost)
Загалом мерія має намір провести 4 квітня одразу чотири аукціони: з продажу авто, місця для таксі, нерухомості та земельні торги.

все новости