подбор персонала

Таксометр, сертифікати, карта - без них таксі їздити не зможе?

Таксометр, сертифікати, карта - без них таксі їздити не зможе?Таксометр, сертифікати, карта - без них таксі їздити не зможе? (Finance.ua)
Таксометр, сертифікати та карта. Без них вітчизняним таксистам на дороги - зась. Нововведення для водіїв машин на замовлення поки що на папері.

АктаБанк предлагает кредит на автоАктаБанк предлагает кредит на авто (Корреспондент.net (пресс-релиз))
Вы устали от очередей на маршрутные такси? И давно мечтаете о собственном автомобиле, но не хватает денег на его покупку?

"Думав, кінець, прощайте рідні""Думав, кінець, прощайте рідні" (Gazeta.ua)
У суботу 31 березня близько 22.00 неподалік міста Лубни на трасі Київ — Харків ледь не перевернулося маршрутне таксі, яке їхало з Києва до Полтави. Водій і ...

Священика, що відмовився ховати "боржника", відправили у монастирСвященика, що відмовився ховати "боржника", відправили у монастир (Еxpress.ua)
Владика наголосив: «А такі речі, як встановлення такси щодо служінь – ці речі у нас дуже строго ... «Будь-яка такса, яку встановлює священик, є симонією.

Економіка Японії відновлюєтьсяЕкономіка Японії відновлюється (Finance.ua)
Індекс Eco Watchers відстежує настрій серед японських робітників, включаючи водіїв таксі, торгового персоналу, власників магазинів та обслуговуючий персонал ...

В Северодонецке маршрутка попала в авариюВ Северодонецке маршрутка попала в аварию (Час Пик)
Сегодня в Северодонецке маршрутное такси первого маршрута столкнулось с легковым автомобилем. Из пассажиров никто серьезно не пострадал.

25 автобусних рейсів скасовують щодня25 автобусних рейсів скасовують щодня (Gazeta.ua)
З'явилася проблема виїхати з великих сіл, куди замість ЛАЗів курсують маршрутні таксі. У Гадяцькій районній держадміністрації кажуть, що шукатимуть інших ...

все новости